Galerii: ameeriklased tähistavad Eestis jaanipäeva

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Fookuse koguduse liikmed korraldasid täna Patarei merekindluses toreda perepäeva. Muusikalist elamust pakkusid artistid nii Eestist, Inglismaalt kui ka Ameerikast. Lastele korraldati mänge ning telklas pakuti ameerikapärast toitu.

Nick Puccini Fookuse kogudusest rääkis, et nad korraldasid perepäeva, et tähistada jaanipäeva ja Võidupüha ning pidada meeeles Eesti ajalugu. «Me oleme kohalik kogudus, mõned meist on ameeriklased, teised eestlased,» tutvustas Nick kogudust, mis alustab oma programmiga septembris. Üritusega on ta igati rahule jäänud: «Ilm pole meiega küll väga koostööd teinud, kuid inimesed siiski tulevad ja naudivad muusikat, toitu.. On väga tore päev!»

Noored Kristen ja Kit on Eesti lummuses. «Eesti on nii ilus, naised on nii ilusad ja poisid on nii atraktiivsed! Ilm on nagu meil Minnessotas,» muljetasid tüdrukud ning lisasid, et on Euroopas esimest korda ning neile väga meeldib siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles