Kurikaga mees ähvardas Tallinna tänavatel inimesi

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei

Laupäeva hilisõhtul kella 22.30 ajal sai politsei korraga mitu teadet Tallinna kesklinnast Vabaduse väljakult, kus kaubikust väljunud mees ähvardas helistajate sõnul kurikaga inimesi.

Teatele reageerinud politseipatrullid leidsid eest bussipeatusesse pargitud Ford Transiti, kus istus sees noormees.

Politseinikud tõkestasid auto liikuma asumise ning agressiivne ja ebaadekvaatse käitumisega noormees peeti jõudu kasutades kinni. Samuti võeti ära mehe käes olnud metallist kurikas.  

Autos oli ka teine mees, kelle käitumine viitas võimalikule narkojoobele. Politsei pidas ka tema kinni. Samuti leiti autost narkokahtlusega aineid.

Meeste isikud tehti jaoskonnas kindlaks, viidi läbi narkoekspertiis ning nad paigutati kambrisse. Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetluse.

«Tänan inimesi, kes toimuvat pealt nähes sellest kohe politseile teatasid. Kiire tegutsemisega õnnestus koostöös kõige hullem ära hoida,» sõnas Põhja prefektuuri operatiivjuht Valdo Põder.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles