Armastuse lõuahaak (Love Punch)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pariisis, Londonis ja Prantsuse Rivieral filmitud “Armastuse lõuahaak” toob esimest korda ekraanil kokku Pierce Brosnani (“Thomas Crown'i afäär”) ja Oscari-laureaat Emma Thompsoni (“Hr. Banksi päästmine”) - eksabikaasade Richardi ja Kate'ina, kelle vaheline pidev aasimine laseb aimata, et kogu kirg nende kahe vahel polegi täielikult kadunud. Sama ei saa aga öelda nende pensionivara kohta, mis haihtub pärast seda, kui Richardi investeerimisfirma temalt välja petetakse.



Kui lahutatud kaasad kuulevad 10 miljonit dollarit maksnud teemantsõrmusest, mille petuskeemi autoriks olnud jultunud prantslasest finantsist oma kihlatule just ostnud on, otsustavad nad vastumeelselt jätta oma erimeelsused tagaplaanile ja asuvad hauduma plaani end pulma sokutada, et sõrmus ära varastada.


Röövi korraldamisel tulevad paarile appi nende endised naabrid Timothy Spall (“Kuninga kõne”) ja Celia Imrie (“Parim hotell terves Indias”), kes loodavad nende suhete taastumisele. Nelik moodustab selles päikeseküllase Prantsuse Riviera taustal aset leidvas klassikalises seikluskomöödias ebahariliku seaduserikkujate seltskonna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles