Yana Toomi asendusliikmena läheb riigikokku Mihhail Korb

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Korb.
Mihhail Korb. Foto: Martin Ilustrumm

Tallinna Kesklinna vanem Mihhail Korb teatas täna hommikul, et on otsustanud minna Yana Toomi asendusliikmena riigikokku.


Kuna Europarlamenti valitud keskerakondlasest riigikogu liikme Yana Toomi esimene asendusliige Vilja Savisaar-Toomast teatas, et loobub riigikogu liikme mandaadist, avanes võimalus parlamenti tööle asuda praegusele Tallinna Kesklinna vanemale Mihhail Korbile

2011. aasta märtsis toimunud riigikogu valimistel Tallinnas Haabersti, Kristiine ja Põhja-Tallinna linnaosas kandideerides 915 häält saanud Mihhail Korb võttis pärast Savisaar-Toomasti loobumist väikese mõtlemisaja. Täna hommikul ütles Korb, et kavatseb Tallinna kesklinna elanike huvide kaitsmist jätkata riigikogus.

«Seal on palju asju, millega on vaja tegeleda. Näiteks korrakaitseseadus või alkoholiseadus,» tõi Korb näite. Just need õigusaktid on oma liigse liberaalsusega näiteks vanalinna elanike elu põrguks muutnud ning ei lase ka ametnikel inimesi öiste mürgeldajate eest kaitsta.

Kes saab Korbi mantlipärijaks Kesklinna juhi kohal, ei ole veel teada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles