Kuum tšelloduo eelistab värskeid puu- ja juurvilju, vett ja õlut

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored tšellistid Luka Sulic ja Stiepan Hauser, tuntud kui 2CELLOS
Noored tšellistid Luka Sulic ja Stiepan Hauser, tuntud kui 2CELLOS Foto: promo

Järgmisel nädalal Tallinna väisav kuum tšelloduo 2Cellos jääb oma nõudmistes kontserdikorraldajale kaunis tagasihoidlikuks: lava taha soovitakse vaid värskeid puu- ja juurvilju, vett ja õlut.

Kõik peaks olema aga värske ja looduslik, võimalikult vähe lisaaineid - noormehed teatavad ka, et mingid ketirestoranid või kiirtoit nende puhul kõne alla ei tule.

Noored tšellistid Luka Sulic ja Stiepan Hauser, tuntud kui 2 Cellos, pälvisid oma kuulsuse, lõhkudes piire erinevate muusikastiilide vahel. «Minge ja vaadake nende esinemist, sest see on tõepoolest suurepärane! Ma ei mäleta, et oleksin näinud midagi nii huvitavat, sellest ajast saati kui nägi Jimi Hendrix'i live esinemist 60ndatel,» soovitab Elton John. Noored tšellistid soovivad enda sõnul publikule näidata, kui mitmekesine pill tšello olla võib.

Mehed atuvad publiku ette 27. juunil Tallinn Star Weekendi raames täispika live- šõuga. Konserdikavast leiab nende  YouTube'i hitid «Smooth Criminal» ja «Welcome to the Jungle» ning ka nende populaarset esitus AC/DC hittidest «Back in Black», «Highway to Hell» jt. Oma kava lõpetavad nad unikaalsete adaptsioonidega  rokk ja pop- lugudest Jimi Hendrix'i, Coldplay, U2, Red Hot Chili Peppers'i, Nirvana ja Stingi repertuaarist jpm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles