Tallinna Ülikoolis on populaarseimaks erialaks riigiteadus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Ülikool.
Tallinna Ülikool. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Tallinna Ülikoolis on esimese nädalaga enim sisseastumisavaldusi tehtud riigiteaduste erialale.

Bakalaureuseastmes järgnevad riigiteadustele populaarsuselt inglise keele ja kultuuri, alushariduse pedagoogi, kehakultuuri, Lähis-Ida ja Aasia kultuuriloo, psühholoogia, eesti filoloogia, sotsioloogia, infoteaduse ja informaatika õppekavad teatas Tallinna Ülikool.

Üldse on bakalaureuseõppesse soovijad esitanud  3877 sisseastumisavaldust.

Magistriõppesse kandideerijatelt on ülikool vastu võtnud 911 avaldust. Populaarsemad magistriõppe erialad on: kirjalik tõlge, keeletoimetaja, organisatsioonikäitumine, eripedagoog-nõustaja, sotsiaaltöö, andragoogika, infotehnoloogia juhtimine, interaktiivne meedia ja teadmuskeskkonnad, keskkonnakorraldus ja kommunikatsioon. 

Doktoriõppesse esitati 29 sisseastumisavaldust, neist kõige enam kasvatusteaduste doktorantuuri, kultuuride uuringute doktorantuuri, lingvistika doktorantuuri ja ökoloogia  doktorantuuri.

Rakenduskõrghariduse omandamiseks esitati 62 avaldust. Üldse on nädalaga Tallinna Ülikooli sisseastumiseks esitatud 4879 avaldust.

Dokumentide vastuvõtt SAISis kestab 8. juulini, 12. juulist algab nädalapikkune eksamiperiood. Erandina saab veel kuni 19. juulini SAISi kaudu esitada dokumente nendele erialadele, kuhu kandideerimisel arvestatakse üksnes riigieksamite tulemusi. Üks inimene saab kandideerida korraga kuni kahele erialale.

Vastuvõetute nimekirjad avalikustatakse sisseastumise infosüsteemis SAIS 22. juulil kell 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles