Lugeja märkab: Tallinnas müüakse mikrolaineahjus soojendatavaid kaisuloomi

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikrolaineahjus soojendatav mänguloom.
Mikrolaineahjus soojendatav mänguloom. Foto: Lugejapilt

Tallinna poelettidel on märgatud mikrolaineahjus soojendatavaid kaisuloomi. Tallinncity küsis mänguasjade maaletoojalt, millega tegu.

Cherry.ee internetikeskkonnas seisab, et pärast mikrolaineahjust välja võtmist püsib loomake mitu tundi soe. Soojendatavad pehmed mänguasjad on täidetud sajaprotsendilise naturaalse teravilja ja prantsuse lavendli seguga. Soojendusvahendid aitavad parandada vereringet, mis omakorda mõjub positiivselt enesetundele. Veebilehel on kirjas, et pehmet ja sooja loomakest saab kasutada ka näiteks kurgu- või kõhuvalu korral, leevendamaks valutunnet.

Mänguasja maaletööja tomson.ee esindaja Aleksandr Najanzini sõnul on looma küljes loomulikult kirjas, mis temperatuuril ja kui kaua teda soojendama peab. Najanzin ütleb, et nad ei ole ise küll proovinud, mis mängulooma ülekuumendamisel juhtub, kuid ühtegi halba juhtumit neil olnud ei ole. Kuid kas ei või juhtuda, et mingil hetkel laps hoopis päris looma mikrolaineahjus soojendama hakkab? Kindlasti mitte, sest «ega laps ei kasuta mikrouuni, vaid ikka ema ja isa,» on maaletooja kindel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles