Laulu - ja tantsupidu piirab liiklust Tallinna tänavatel

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm

Tallinna Linnavalitsuse korraldusega antakse Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutusele laulu- ja tantsupeo ajal tänavate ajutise sulgemise luba ning vabastatakse teede ja tänavate sulgemise maksust.

Tantsupeo läbiviimiseks lubatakse 2. juulil  kella 07.00-st kuni 6. juuli kella 14.00-ni sulgeda liiklusele (välja arvatud korraldajate erilubadega sõidukid) Staadioni tänav, Võistluse tänav ja Püssirohu tänav.

Laulupeo läbiviimiseks lubatakse sulgeda liiklusele 5. juulil  kella 12.00-st kuni kella 18.30-ni järgmised tänavad: Vabaduse väljak; Kaarli puiestee; Roosikrantsi tänav Kaarli Puiestee ja Roosikrantsi 15 vahelisel lõigul; Hariduse tänav; Tõnismäe tänav; Toompea tänav Kaarli puiestee ja Wismari tänava vahelisel lõigul; Wismari tänav Toompea tänava ja Toompuiestee vahelisel lõigul; Toompuiestee Luise tänava ja Endla Tänava vahelisel lõigul; Luise tänav Toompuiestee ja Koidu tänava vahelisel lõigul; Koidu tänav Luise tänava ja Endla tänava vahelisel lõigul; Endla tänav Suur-Ameerika tänava ja Tõnismäe tänava vahelisel lõigul.

5. juulil kella 12.00-st kuni 19.30-ni suletakse liiklus Pärnu maanteel Vabaduse väljaku ja Viru väljaku vahelisel lõigul; Viru väljakul; Narva maanteel Viru väljakust kuni Pirita tee ristmikuni ja Pirita teel Narva maantee ristmikust kuni Lauluväljakuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles