Poed hindavad suvekauba alla, kummikud ja saapad lähevad kui soojad saiad

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Stockmannis saab juba allahinnatud suvekaupa osta, Tallinna Kaubamaja alustab allahindlusega ametlikult 20. juunil - juba praegu lähevad aga kummikud ja suvesaapad nagu soojad saiad.

Kaubamaja müügihitiks on heledates toonides suvesaapad - nende hind algab 35-st eurost. Tavalisemad kummikud saab kaubamajast kätte alates 30st eurost. Peenemate kaubamärkide kummisaabaste eest tuleb kaubamaja kingamaailmas välja käia üle saja euro, samasse hinnaklassi jäid värvilised kummisaapad kaubamärgilt Ilse Jacobsen ABC Kinga kaupluses. Meeste kalosside hind algab 39st eurost.

Juba praegu on kaubamajas osaliselt väljas ka sügiskollektsioon. «Eesti tarbijad on harjunud parimad pärlid kollektsioonist selle väljatulekul ära ostma - suveasjad veebruaris, sügise- ja talvesaapaid vaadatakse juba juulis,» rääkis kingamaailma juhataja Kamilla Varvas, kelle sõnul on kummikud aga minev kaup aastaringselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles