Kõigil Tallinna volikogu istungitel osalesid Vitsut ja Kross

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna volikogu
Tallinna volikogu Foto: Peeter Langovits

Teisipäeva hommikul erakorralise istungiga lõppenud Tallinna volikogu tööaastal osalesid kõigil volikogu istungitel Keskerakonda kuuluv volikogu esimees Toomas Vitsut ning Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) fraktsiooni esimees Eerik-Niiles Kross.

Ainult ühelt istungilt puudusid Ivi Eenmaa, Tarmo Kruusimäe, Madis Kübar, Lauri Laats, Ants Leemets, Hanno Matto, Kaupo Nõlvak, Riina Solman, Külli Urb, Kalev Vapper ja Priit Värk, edastas Tallinna volikogu pressiesindaja BNS-ile.

Kõige enam küsimusi küsis IRL-i fraktsiooni kuuluv Tarmo Kruusimäe, kes esitas 150 küsimust. Reformierakonna fraktsiooni liige Ants Leemets esitas 67 ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni esimees Lauri Laats 63 küsimust.

Kõige rohkem ehk 58 kõnet pidas samuti Tarmo Kruusimäe, temale järgnesid 32 kõnega Ants Leemets ja 30 kõnega Lauri Laats.

Sõnavõttudega esines kõige sagedamini IRL-i fraktsiooni esimees Eerik-Niiles Kross, kes võttis sõna 24 korral. Temale järgnesid 18 sõnavõtuga Lauri Laats ja 12 sõnavõtuga Tarmo Kruusimäe.

Kokku võttis Tallinna volikogu mullu 7. novembrist kuni teisipäevani vastu 164 otsust ja 25 määrust. Tagasi võeti kolm, menetlusest arvati välja kaks ja ei toetatud seitset eelnõu.

Kokku esitati volikogule 204 otsuse või määruse eelnõu, arupärimisi esitati 89.

Tallinna volikogus kuulub ka pärast mullusügisesi kohalikke valimisi Keskerakonnale absoluutne enamus ehk 46 kohta. IRL-il on kohti 16, Reformierakonnal üheksa ja Sotsiaaldemokraatlikul Erakonnal kaheksa.

Tallinna volikogu tuleb peale puhkust taas kokku 21. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles