Ülemiste City plaanib luua töötajatele meditsiinikeskuse

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ülemiste City festivalil tutvustati seal asuvaid ettevõtteid ning räägiti linnaku arenguplaanidest.

Ülemiste Cityt arendava Technopolis Ülemiste AS-i müügijuhi Erkki Malmi sõnul pakutakse linnaku näol terviklikku keskkonda, et inimesed ei peaks tööajal linnakust lahkuma ja saaks kõik vajaliku seal tehtud. Pakutakse näiteks toitlustus-, hambaravi- ja puhastusteenuseid.

«Arutame ka meditsiinikeskuse loomist, kuhu tuleb nii füsioteraapia, silmaarst, töötervishoid ja perearstikeskus, ehk et kõik oleks töötajale võimalikult lähedal.»

Malmi hinnangul on 2005. aastal algatatud Ülemiste City projekt olnud igati edukas. 36 hektaril on tänaseks välja ehitatud ligi 81 000 ruutmeetrit kaasaegset büroopinda 200-le ettevõttele ja 6000 töötajale. 2025. aastaks plaanitakse rajada kokku 200 000 ruutmeetrit büroopinda, 125 000 ruutmeetrit kortereid, spordikompleks, kultuurikeskus, pargid ja kohvikud.

«Ülemiste City on suunatud kasvuettevõtetele ehk meie suunaks on see, et kui linnaku vakantsus on viis protsenti või väiksem, siis ehitame uue hoone. Et kõik olemasolevad ja tulevased kliendid saaksid linnaku piires vabalt kasvada,» tutvustab Malm linnaku plaane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles