Vabaduse väljakul tuleb jalgpalli MMi finaalmängude ühisvaatamine

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Toomas Huik

Sel nädalal on spordisõpradel võimalus Vabaduse väljakul ühiselt vabas õhus suure ekraani vahendusel jalgpalli maailmameistrivõistluste finaalturniiridele kaasa elada.

 Ülekanded algavad 8., 9. ja 12. juulil kell 22.30 ning 13. juulil kell 21.30, mängud kestavad kella 01.00-ni ning finaalkohtumine keskööni.

Tallinna linna avaliku korra eeskirja ja avaliku koosoleku korraldamise nõuete kohaselt otsustab erandjuhul, öörahu ajal korraldatava avaliku ürituse puhul, avaliku ürituse loa andmise Tallinna Linnavalitsus. Avaliku ürituse korraldamise loa on linnavalitsus juba andnud.

8. ja 9. juulil 2014 on poolfinaalid, 12. juulil 2014 kolmanda koha mäng ja 13. juulil 2014 finaalmäng. Ühisvaatamiseks kasutatakse linnale kuuluvaid ekraane ja heli edastamiseks kasutatakse täiendavaid kõlareid. Ülekandeks on saadud luba Rahvusvaheliselt Jalgpalli Föderatsioonilt (FIFA).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles