Lasnamäe saab kesklinna serva oma sauna

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saun
Saun Foto: SCANPIX

Lasnamäelased saavad peagi Pae tänavale kaasaegse 60-kohalise sauna. Linnaosa teatel on Lasnamäe saun  elanike jaoks kauaoodatud koht, mille ehitamise vajadust toetavad eelmisel aastal läbi viidud kampaania «Positiivne Lasnamäe» tulemused.

Vastavalt detailplaneeringule ehitatakse saun Pae 19 kinnistule uue hoonena, mis peaks avama oma uksed juba järgmise aasta alguses. Hoone üldpinnaks kujuneb 520 ruutmeetrit, millel hakkavad paiknema aurusaun, leiliruumid, pesuruumid, riietusruumid, tunnidušš, kohvik ning juuksur. Sauna plaaneritud mahutavus on 60 kohta, mis jagunevad võrdselt mees- ning naiskülastajate vahel.

Eile alustati Lasnamäe sauna ehitusprojekti esimese etapi realiseerimisega, mille raames toimub Pae 19 kinnistul asuva vana katlamaja ja selle abiruumide lammutamine. Ehitusluba lammutustöödeks anti välja 30. mail ja vastavalt sõlmitud lepingule peaksid planeeritud tööd olema lõpetatud 15. juuliks. Töövõtjaks on Nordlin Ehitus OÜ.

Lasnamäe linnaosa vanema Olga Ivanova sõnul edenevad sauna ehitus- ning projekteerimistööd plaanipäraselt. Augustikuus algab tema sõnul sauna uue hoone ehitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles