Miljon moodust Läänes kärvata (A Million Ways to Die in the West)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ülipopulaarse ja -ropu komöödia TED (2012) ning karmi huumoriga animasarjade "Perepea" (Family Guy) ning "Ameerika paps" (American Dad) looja Seth MacFarlane'i uus komöödia! Tänaseks juba legendaarne koomik on ise nii filmi produtsent, kaas-stsenarist, režissöör kui ka peaosatäitja, kehastades argpüksist lambakasvatajat nimega Albert.



Seesama Albert on liiga pehmo, et osaleda revolvriduellis, mispeale tema tujukas tüdruksõber ta pikalt saadab ja teise mehe juurde kolib. Linna kappab aga salapärane ning imekaunis naine, kes aitab Albertil oma olematuna näiva vapruse siiski üles leida. Nad armuvad... Ilmub välja ka Alberti uue ihaldusobjekti kurikuulus lindpriist abikaasa, kes nüüd karmi kättemaksu haub. Meie kangelasel tuleb niisiis oma värskelt leitud vaprus proovile panna...



Muide, selle filmi autoreid olevat alati piinanud asjaolu, et Metsik Lääs nõretab kinoromantikast, kuid iial ei pöörata vesternites tähelepanu sellele, kuivõrd masendav ja õudne aeg see olema pidi. MILJON MOODUST keerab niisiis kõik Metsiku Lääne müüdid roppnaljakalt pea peale.



Lisaks Seth MacFarlane'le teevad komöödias MILJON MOODUST LÄÄNES KÄRVATA kaasa ka Oscari-võitja Charlize Theron (“Prometheus”), Liam Neeson (“Taken”), Amanda Seyfried (“Mamma Mia!”), Giovanni Ribisi (“Avatar”), Sarah Silverman (“School of Rock”) ja Neil Patrick Harris (“How I Met Your Mother”).



Filmi tõlkis Piret Nukki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles