Ööl vastu laupäeva on veevarustuses häireid

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Vee teeninduspiirkond Sõmeru vallas laieneb. Foto on illustratiivne.
Rakvere Vee teeninduspiirkond Sõmeru vallas laieneb. Foto on illustratiivne. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tallinna Vesi teeb ööl vastu 21. juunit mahukaid ehitustöid Ülemiste veepuhastusjaamast väljuval veetorul, mille kaudu varustatakse joogiveega Mustamäe, Õismäe ning Kristiine elamupiirkondi.


«Selleks, et võimalikult vähe elanike igapäevaseid toiminguid ja eluolu häirida, alustame ehitustöödega 20. juuni südaööl (ööl vastu 21. juunit), mil vett tarbitakse kõige vähem. Planeerime tööd lõpetada ja tavapärase teenuse taastada laupäeva, 21. juuni varahommikuks, hiljemalt kella kuueks,» ütles ettevõtte kommunikatsioonijuht Mariliis Mia Topp.

«Tööde käigus sulgeme ajutiselt peamise Mustamäe, Õismäe ning Kristiine elamupiirkondi varustava veetoru. Veevarustuse tagame naaberpiirkondadest tulevate torude kaudu. Lisaks käivitame kõik reservpumplad, et piirkonda rohkem vett juhtida. Loodame, et selliselt on tagatud normaalne veevarustus madalamatel korrustel, kuid surve langus võib puudutada enim Mustamäe, Õismäe ja Kristiine korrusmajade kõrgemate korruste elanikke,» lisas ta.

Pärast ehitustööde lõppu võib Topi sõnul esineda lühiajalisi häireid vee kvaliteedis. Sellisel juhul soovitas ta võtta ühendust Tallinna Vee avariiosakonnaga ööpäevaringsel telefonil 626 2400. Ühendust palutakse võtta ka siis, kui hommikuks ei ole taastunud tavapärane veesurve.

Tallinna Vesi vabandab ehitustöödega kaasneda võivate ebamugavuste pärast.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles