Populaarsust nautiv restoran seadis klientidele söömiseks ajapiirangu

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tallinncityle helistas hämmelduses klient, kellele mõjus solvavalt Tallinna tipprestorani NOA palve pärast paari tundi restoranist lahkuda. «Meile anti restoranis viibimiseks piiratud aeg - kaks ja pool tundi ja pidu läbi. Täielik absurd! Solvusin ja tühistasin broneeringu,» vahendas klient, kes pole oma sõnul taolist kohtlemist kohanud üheski Eesti tipprestoranis.

Pirital hunnitut merevaadet pakkuva restorani infotelefonil vastanud naisterahvas kinnitas, et nad seavad klientidele tõepoolest ajalise piirangu: väiksemas lauas saab restoranis viibida  kaks ja pool ning suurema seltskonnaga kolm ja pool tundi. «Kuna oleme hetkel Eesti üks populaarsemaid restorane, soovime, et võimalikult paljud kliendid sellest osa saaks,» põhjendas ta. «Ma saan aru, et eesti inimestele on see harjumatu, kuid Euroopas tavaline,» vahendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles