Fotod: Sikupilli lastaeaias peetakse ökopäeval laata

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinncity.ee

Tallinna Sikupilli Lasteaia lapsed ja õpetajad peavad täna ökopäeva «Vana asja uus elu», mille käigus saavad vanad asjad lasteaia õuele püstitatud töötubades laste käe all uue kuue. Lisaks on lapsed juba varem värvinud üle oma vana mööbli ja valinud välja raamatud, mis otsivad uut omanikku. Kõik see ilu on müügiks, mille tulud lähevad osaliselt lasteaia toetuseks.

Ökopäeva laat on avatud kõigile huvilistele, seda saab külastada täna kella 10-12 ja 15-18 (vahepeal väikesed meistrid magavad).

Iga lasteaiarühm peab oma nutika nimega töötuba, avatud on ka Pojenginupu vabaõhukohvik, kus pakutakse pannkooke ning lasteaia muusikaõpetaja Külli Leplandi juhendamisel esitavad lasteaialapsed muusikalisi vahepalu. Mõistagi saab lasteaia õuel nii kiikuda kui ka liivakastis mängida. Külla on lubanud tulla teisedki Tallinna lasteaiad, töötube juhendab keskkonnahariduskeskus.

«Nii lapsed kui õpetajad on ökopäevaks pikalt ja õhinaga valmistunud, loodame, et meie algatus leiab sooja vastuvõtu. Tuludest saame aga lasteaeda värskendada – maja on 50 aastat vana, siin on alati kõpitsemist,» selgitas Tallinna Sikupilli Lasteaia juhataja Marika Jurin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles