Parimad abipolitseinikud töötavad Põhja prefektuuris

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abipolitseinike kutsemeisterlikkuse võistlused.
Abipolitseinike kutsemeisterlikkuse võistlused. Foto: Politsei

Möödunud nädalavahetusel toimusid abipolitseinike kutsemeisterlikkuse võistlused, kus esikoha saavutasid Põhja prefektuuri abipolitseinikud.


6.– 7. juunil peetud III vabariiklikud abipolitseinike kutsemeisterlikkuse võistlused toimusid Pärnumaal, Sisekaitseakadeemia politsei- ja piirivalvekolledži Paikuse koolis, teatas PPA pressiesindaja. Võisteldi viiel võistlusalal: õigusaktide tundmine, kombineeritud spordivõistlus, jalgratta vigursõit, teenistusrelvast laskmine ning taktika ja esmaabi.

Pingelise võistluse lõpptulemusena selgus, et parimad abipolitseinikud on Märt Tibar ja Margus Nigol Põhja prefektuurist. Võistkondlikult teise koha saavutasid Aivar Kaus ja Tarmo Simson Lääne prefektuurist ja kolmanda koha väärilised olid Aigo Kurig ja Kaupo Kaskla Põhja prefektuurist.

Individuaalarvestuses oli parim Märt Tibar Põhja prefektuurist, teise koha saavutas Tarmo Simson Lääne prefektuurist ja kolmanda koha Toomas Kriisa Ida prefektuurist.

«Võistlus oli omamoodi proovikiviks kõigile osalenud abipolitseinikele. Seal sai kontrollida omandatud teadmiste ja oskuste taset ning seda nii tavaolukorras kui ka kriisisituatsioonis. Võistluse eesmärk ei ole mitte ainult võit, vaid ka olla heas seltskonnas, tajuda meeskonnatunnet ning saada kogemust, mis aitab hiljem olla edukas oma igapäeva tegemistes. Tänan kõiki osalejaid!» ütles võistluste korraldustoimkonna juht, Lääne prefektuuri abipolitseinike koordineerija Indrek Kõiv.

2015. aasta abipolitseinike kutsemeisterlikkuse võistlus toimub Põhja prefektuuris.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles