Eestist lahkuvad motomehed: Tallinna teed on väga halvas seisukorras

Maria Joost
, praktikant
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi Harley Davidson Super Rally lõppes eile, võis täna hommikul lauluväljakul näha veel viimaseid motomehi asju kokku pakkimas. Kõige rohkem oli alles jäänud Saksa numbrimärkidega mootorrattaid.

Kui enamik kiitis festivali korraldust ja head ilma, siis leidus ka neid, kellele kõik ei meeldinud. Näitena tõi üks sakslaste seltskond varasematel aastatel hinna sisse arvestatud hommikusöögi, mida tänavu ei pakutud.

Palju kriitilikat pälvis aga Tallinna tänavate seisukord, mille pinnakatte auklikkus olevat motomeeste hinnangul kahjulik igasugu mootorsõidukitele.

«Väljaspool linna on teed paremad kui enamikes riikides, linnas aga kahjuks väga halvad,» tõdes sakslane Curio Leder, kelle jaoks oli tänavune järjestikus 24. Super Rally ning teine kord Eestis. Eriti jäi sakslasele meelde Tallinna vanalinn ja Eesti inimesed.

Sakslasest veidi maad eemal pakkis telki kokku üks hollandi paar. «See on mul kas 19. või 20. kord võtta osa Super Rallyst,» kommenteeris Paul Soest. Hollandlane jäi kõigega rahule ning kõige enam nautis ta festivalil esinenud bände.

Kuigi enamik hiliseid lahkujaid olid kaugemalt tulijad, võis lauluväljakul näha ka ühte seltskonda soomlasi oma viimaseid asju kokku pakkimas. See oli neil esimene kord külastada Eestit ning seegi reis oli kestnud vaid sadamast Lauluväljakuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles