Visuaalteatri festival Treff kõnetab kõiki vanusegruppe

Maria Joost
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas kestab selle nädala lõpuni rahvusvaheline visuaalteatri festival Tallinn Treff. Lisaks kodumaistele esinejatele on külla tulnud 13 välisesinejat.


Programm on kirev ning mõeldud kõikidele vanusegruppidele. Nuku teatri koduleheküljelt on festivali ajakava, kus on ka iga lavastuse treiler.

«Kuna tegu on visuaalteatriga, siis on treiler väga oluline, et külastaja saaks vaadata mis vahendeid kasutakse,» kommenteeris festivali kunstiline juht Vahur Keller. Ta lisas, et vahendeid mida lavastustes kasutatakse on väga erinevad.

Näitena tõi ta välja Soomest pärit Palikkateatteri, milles näitleja mängib erinevate puust meisterdatud geomeetriliste kujunditega. «Piiramatu võimalus mida selliste klotsidega teha, maailma ehitamisest maailma lõhkumiseni,» sõnas Keller. «Ühest küljest on lastele see mänguline, samas täiskasvanute jaoks on see täiesti omaette filosoofiline maailm.»

Lisainfo ja ajakava on leitav Nuku teatri kodulehelt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles