Mitmed Eestisse saabunud motomehed olid joobes

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinas toimub sel nädalal üle-euroopalise Harley-Davidson Föderatsiooni liikmete kokkutulek. Fotol olevad inimesed ei ole puhumisreidiga seotud.
Tallinas toimub sel nädalal üle-euroopalise Harley-Davidson Föderatsiooni liikmete kokkutulek. Fotol olevad inimesed ei ole puhumisreidiga seotud. Foto: Martin Ilustrumm

Tallinna Lauluväljakul peetavale mootorratturite kokkutulekule saabunud motomehed pandi sadamas puhuma. Mitmel tuvastati ka joove.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Andres Sang kinnitas, et täna hommikul pandi puhuma üle 600 mootorratturi ning joove tuvastati 17 ratturil. Nende suhtes alustati väärteomenetlust.

Joovet kontrolliti mootorratturitel sadamas ka eile. 14 mootorratturit olid joobes.

Tallinna Lauluväljakul peetakse mootorratturite kokkutulekut, millest korraldajate hinnangul võtab osa rohkem kui 10 000 mootorratturit üle Euroopa.

Mootorratturid sõidavad 5. kuni 9. juunini peetavale kokkutulekule valdavalt kas mööda Via Balticat Pärnu kaudu või tulevad reisilaevadega Tallinna sadamasse. Samuti liiguvad mootorratturite grupid Tallinnasse ka Narva, Võru või Valga kaudu. Kõigil neil suundadel palub politsei kaasliiklejatel vajadusel varuda kannatust vältimaks ohtlikke liiklusolukordi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles