Noblessneri sadamas avatakse Cafe Noble

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Cafe Noble

Noblessneri sadama jahtklubi hoones avab reedel uksed pop-up restoran Cafe Noble, mille maitseloojaks on meisterkokk Indrek Kivisalu.

Soojade ilmade saabudes kolis Food Studio toimekas meeskond meisterkokk Indrek Kivisalu juhtimisel Noblessneri Jahtklubisse, et pakkuda vanas allveelaevatehases oma külalistele värsket ja head toiduelamust. 

Viimased viis aastat on Indrek Kivisalu jaganud oma toiduvalmistamise oskusi Food Studio toidu-ja veinikoolitustel osalenutele. Sadamarestoranile kohaselt on Cafe Noble menüüs mitmeid maitsvaid kalaroogi, kuid loomulikult ei puudu ka liharoad ning mõeldud on ka taimetoitlastele. Restorani terrassil on väligrillid, kus hõrgud grilltoidud valmivad külastajate silme all. «Menüü on eestlaslikult lihtne ja aus, rõhk on puhastel maitsetel ja lihtsatel tehnoloogiatel. Kasutame paljuski kohalikku toorainet, otsides välja parimad palad,»  rääkis peakokk.

Cafe Noble siseruumis on 20 kohta, jahisadamakai äärsel avaral terrassil 100 istekohta. Endise allveelaevatehase ja tänase Noblessneri Jahtklubi hoone on suur ja võimalusterohke, võimalik on korraldada unikaalseid sündmusi kuni 1000 inimesele. Suvi Noblessneri sadamas on üritusterohke, erelt saabujatel on võimalik oma purjeka või kaatriga randuda aga otse restorani ukse ees.

Pop up Cafe Noble

Tööstuse 48

Avatud iga päev kell 11-23

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles