Lasnamäele tuleb drive in kino

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Google Street View

Linnavalitsus andis täna osaühingule Linnasaare Kinnisvara loa korraldada Drive in vabaõhukino Mustakivi teel Lasnamäe Centrumi parklas.


Vabaõhukino võib tegutseda 12. juunist kuni 7. septembrini. Autokino avaseanss toimub 12. juunil algusega kell 23 ja kestab kuni öösel kella kaheni. Alates 13. juunist kuni 7. septembrini 2014 toimuvad autokino seansid reedeti, laupäeviti ja pühapäeviti.

Drive in kino programmis on peamiselt väärtfilmid ja kergemad meelelahutuslikud filmid. Iganädalaselt pakutakse vähemalt ühte venekeelset filmi. Hooaja jooksul toimub mitmeid esilinastusi. Lisaks on pühapäeviti aeg-ajalt ka perefilme. Kõik filmid on varustatud subtiitritega. Kinoseansside ajal teenindab külastajaid teenindustiim: 2 piletimüüjat – parkimise assistenti ning 2-3 kohvikuteenindajat, kes serveerivad tellimused otse autodesse, liikudes kino alal rulluiskudel.

Kinoseansside eel ja ajal on avatud kohvik-baar, mis serveerib snäkke, kooke, maiustusi ning kuumi ja külmi jooke, sealhulgas ka lahjasid alkohoolseid jooke nagu õlu, siider ja vein.

Kinoheli jõuab kinokülastajateni läbi autoraadio FM sageduse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles