Pirita linnaosavalitsus kolib endisesse restorani

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna linnavalitsus võttis täna vastu volikogu otsuse eelnõu, mis näeb ette praeguse Pirita linnaosavalitsuse hoone vahetamise jõe ääres asuva endise restoranihoone vastu, mis renoveeritakse praeguse omaniku kulul linnaametnikele sobivaks.


«Eelnõu kohaselt tehakse ettepanek vahetada meie tänane haldushoone Pirita jõe ääres asuva endise restoranihoone vastu, mille tulemusena meie teine lepingupartner ja osapool peaks Kloostri tee 6 hoone renoveerima uueks Pirita linnaosavalitsuse haldushooneks,» rääkis Pirita linnaosavanem Tõnis Mölder.

Uut maja on Möldri sõnul vaja seetõttu, et tänane haldushoone ei näe enam eriti esinduslik välja ja seal puuduvad elementaarsed võimalused linnaosa teenuste pakkumiseks.

«2012. aastal moodustatud töögrupp leidis, et praegune hoone on amortiseerunud, ei vasta tuletõrje ohutusnõuetele, selle küttesüsteem on aegunud ja ma arvan, et peamiseks põhjuseks, miks me praegusest hoonest loobume, on see, et Merivälja tee 24 hoonest kasutame meie täna vaid 17 protsenti,» ütles Mölder.

Toonases töörühmas jõuti järeldusele, et kõige perspektiivsem variant on hakata pidama läbirääkimisi Kloostri tee 6 hoone vahetamiseks Merivälja tee 24 kinnisasja vastu ja selle renoveerimisest Pirita linnaosavalitsuse uueks hooneks. Kavandatav vahetusleping kohustab teist osapoolt Kloostri tee 6 hoone renoveerima vastavalt Pirita linnaosavalitsuse soovidele ja vajadustele.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles