Galerii: Viru keskus ja kaubamaja peavad ostupidu

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna ja Tartu kaubamajas ja Viru keskuses toimub täna ostlejate pidupäev, mille raames on lisaks erisoodustustele toimumas palju põnevaid tasuta üritusi.

Partnerkaardiga on kõik tööstuskaubad 20% odavamad kaubamaja naiste-, meeste-, kinga-, kodu- ja ilumaailmas, toidumaailmas saab ostlemispäeval partnerkaardiga 10%. Viru keskuses pakuvad poed samuti 20% hinnasoodustust. Hinnasoodustused meelitasid ostjad juba päeval poodi kaupa uurima.

Alates kella 13 jõuavad pea igal täistunnil Viru keskuse aatriumi suurele ekraanile moefilmid. Tasuta linastusele tulevad moedokumentaalid Isabel Marantist, Alexander Wangist, Jeremy Scottist, Narciso Rodriquezest, Diane von Furstenbergist ningKarl Lagerfeldist. Moefilmi lainel lõpetab päeva Katusekinos linastuv film legendaarsest Yves Saint Lauren’ist ning sellele seansile on võimalik pilet soetada vaid 3 euroga, kui on ette näidata sama päeva ostutšekk Viru Keskusest.

Lisaks moefilmidele saavad Viru Keskuse külastajad osa aatriumis kella 12.00 toimuvatest vestluspaneelidest, kus teemadeks tulevad alternatiivmeedia ja kohalike moeloojate töö telgitagused. Vestlusringide järel võtab Viru Keskuse aatriumi lava üle Style Up meeskond, kes annab nõu, millisele kehatüübile sobivaimaid rõivavalikuid teha.

Vestluspaneelidele ning inspireerivatele moefilmidele paneb elegantse punkti Liis Lemsalu, kes sel korral annab kõigile huvilistele võimaluse kuulata, mis on tema enda lemmikmuusika.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles