Fotod ja video: loomakaitsjad avasid loomade abistamiseks poe

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Loomakaitse Selts avas Tallinnas Telliskivi loomelinnakus kuu lõpuni poe, mille tulu läheb hätta sattunud loomade abistamiseks ja loomakaitsealase teavitustöö jätkamiseks.

Aadressil Telliskivi 60a on poeuksed kõikidele huvilistele avatud terve juunikuu teisipäevast reedeni kell 11-19 ja laupäeviti kell 11-17. Müügil on uued ja vähekasutatud suvised naisteriided ja -jalatsid, aksessuaarid, lemmikloomatarbed, käsitöö ja raamatud.

Pood on kogunud suure hulga kaupadest tänu loomasõprade annetustele ning ootab veel ka juunikuu jooksul kõikidelt lahketelt linnakodanikelt, aga ka ettevõtetelt abi poeriiulite täiendamisel kaunite ja kasulike toodetega.

Klienditeenindajateks on loomakaitseseltsivabatahtlikud koos G4S suvemaleva laste ja noortega, kes käivad heategevusliku projektina suvel tööl erinevates MTÜ-des ning kellele G4S maksab taskuraha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles