Savisaar osaleb maailma linnapeade kohtumisel Singapuris

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaare sõnavõtt ümarlaual.
Edgar Savisaare sõnavõtt ümarlaual. Foto: Tallinna pressiteenistus

Tallinna linnapea Edgar Savisaar osaleb 1-4. juunil Singapuris toimuval maailma linnapeade kohtumisel «Ühised väljakutsed, jagatud lahendused».


Kohtumine algas 1. juunil linnapeade foorumiga, kus arutleti linnajuhtide rolli ja väljakutsete üle inimeste elukvaliteedi parandamisel linnades ning jätkusuutliku linnaarengu teemadel, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Temaatilistes ümarlaudades jagasid linnajuhid kogemusi ja tutvustasid konkreetseid projekte keskkonnakaitse, energiasäästu, innovatsiooni, konkurentsivõime, linnaplaneerimise jm. linnaelu olulistel teemadel. Tallinna linnapea esines linnade elukvaliteedi tõstmise ja dünaamilise arengu blokis tutvustades Tallinna tasuta ühistranspordi projekti, mis äratas suurt huvi.

«Linnaelanike paremaks teenindamiseks peavad poliitikud võtma vastu julgeid otsuseid. Tallinnas me seda tegime ja julgustan teid kõiki meie eeskuju järgima,» lõpetas Savisaar oma kõne.

Kohtumisel osaleb isikliku kutse alusel 130 linnapead ja linnajuhti kõigist maailmajagudest. Maailma linnpeade kohtumisel osalevad ka rahvusvaheliste organisatsioonide, suurettevõtete ja valitsusringkondade esindajad.

Linnapead asendab lähetuse ajal abilinnapea Taavi Aas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles