Vihane linlane: jutt Tallinna korras teedest on linnakodanike mõnitamine!

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalamajas on sisekvartali teed auklikud. Pildil salme ja Valgevase tänav.
Kalamajas on sisekvartali teed auklikud. Pildil salme ja Valgevase tänav. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinncitys avaldatud uudis Tallinna linnapeast, kes eelarvearutelul teehoiuks minevate summade vähendamist linnakodanike sooviga põhjendas, sai meie lugejatelt elavat vastukaja.

«Selline jutt on linnaelanike mõnitamine!» leiab üks vihane lugeja artikli kommentaariumis. «Linnapea, äkki avaksite oma silmad ja saaksite aru, et Tallinna teed ei ole ainult linnvalitsuse esine plats Vabaduse väljakul, vaid 1/3 teedel on löökaugud, mis lõhuvad autosid,» kirjutab ta.

 «Tule meile külla, näiteks Roo või Õle tänavale,» kutsub lahkelt teine lugeja. «Mis asja? Mitu aastat või aastakümmet peab veel ootama ja mööda teeservasid ja vastassuunda sõitma , et Akadeemia tee lõik suunaga kesklinna poole alates Mustamäe trollipeatusest kuni Keemia trollipeatuseni lõpuks ära remonditakse? Sellise liiklustihedusega linna tee ei tohiks olla nagu kuumaastik!!» pahandab kolmas lugeja artikli kommentaariumis.

 «Euroopast autodega Tallinnasse tulijad peavad läbima Vabaduse puiestee, mis on üks kõige inetumaid teid Tallinnas. Iga suvi lastakse teerööpad kruusa ja pigi täis aga see ei ole ikka õige teeremont. Häbi on ja ega Tartus ka paremad teed kahjuks pole,» kommenteerib üks Tallinncity lugeja artikli kommentaariumis.

 «Käisin hiljuti Tallinnas.Tänavad on tõesti suurepärases korras. Eriti meeldis mulle,et osa künniseid oli asendatud kiirustpiiravate aukudega,» on teine lugeja irooniline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles