Meeleheitel lugeja: kas selleks, et käia arsti juures, ametniku vastuvõtul või juuksuris, pean tööluusi tegema?

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeleheitel naine. Pilt on illustreeriv.
Meeleheitel naine. Pilt on illustreeriv. Foto: Caro/ScanPix

Tallinncityle kurtis muret tallinlanna, kes väitis, et ei pääse pealinnas arsti juurde, ametnike vastuvõtule ega saa isegi juuksurisse minna, sest ainsaid vastuvõtuaegu pakutakse nädala sees kell 9-17.

«Hulluks ajab, kui võtad telefoni, helistad arstile ja kuuled, et vastuvõtuaeg on näiteks hommikul kell 11. Või siis tahad panka või mõnda ametiasutusse minna, ametnik vastab kiisuhäälega, et tulge siis kell 10. Mul pole võimalik töölt ära hiilida, siis kui ise tahan, sest meil on selline töökorraldus, range tööaja kontroll ning välja arvatud 30 minutit lõunat, pean olema kontoris, sest muidu seisab ka kolleegide töö,» rääkis naine.

«Paljud poed sulgevad uksed kell 18.  Lepinguid sõlmima, kui vaja - ja paljudes kohtades on jätkuvalt vaja kontorisse minna - palutakse tulla päevasel ajal. Ma ei jõua seda lõunapausist teha - lõuna kestab 30 minutit, ja autoga linna teise otsa pluss kohtumine pluss tagasisõit pooltunni sisse ei mahu,» selgitas naine.

«Varem võtsid juuksurid ja kosmeetikasalongid kliente vastu ka õhtusel ajal ja nädalavahetusel, nüüd teatatakse, et õhtused ajad on kuid ette broneeritud ja nädalavahetusel ollakse suletud. Aga kõige rohkem on mul kahju lastega seotud üritustest: neid korraldatakse eranditult ainult tööpäeva sees ja nii ei jäägi muud üle, kui seal käib mu pensionärist ema, kes tihti ka lapse lasteaiast ära toob,» lõpetas naine nukralt oma jutu.

Mida soovitavad-arvavad teised lugejad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles