Politsei tabas Tallinna sadamas viis roolijoodikut

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Täna piiri ületavate sõidukijuhtide joovet ning relvaomanike dokumente kontrollinud Eesti, Läti, Leedu ja Soome korrakaitsjad olid kella neljaks pärastlõunal Tallinna sadamas tabanud viis joobes ning ühe juhtimisõiguseta autojuhi.


«Politseile teatatakse joobes juhtidest iga päev, samuti peavad korrakaitsjad nii igapäevase töö kui ka «Kõik puhuvad» operatsioonide käigus kinni sadakond joobes juhti nädalas. Paraku ei jõua politsei kontrollida autojuhtide kainust iga kilomeetri tagant, seega on väga oluline meie igaühe panus sellesse, et hoida sõidukiroolist eemale alkoholi tarvitanud pereliige, sõber või tuttav, kelle ettearvamatu käitumine liikluses võib lõppeda traagiliselt,» toonitas PPA politseimajor Veiko Kommusaar.

Sel aastal on joobes juhi süül hukkunud kuus ning saanud viga 70 inimest. Mullu põhjustasid joobes juhid 12 protsenti kõigist liiklusõnnetustest. Tänavu nelja kuuga on kasvanud liiklusõnnetuste arv, kus inimesed on viga saanud Eestis kümme protsenti, Soomes 21 protsendi, Lätis 25 protsendi ja Leedus 37 protsendi võrra.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles