Üleskutse: kiida Tallinna kooli, lasteaeda või õpetajat!

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsupääsupesa lasteaia väike koor õpib Taani printsessi tervituseks taani keeles laulma tuntud laulu «Bussirattad käivad ringi-ringi». Klaveril muusikaõpetaja Anu Kuuse, lastega koos laulab kasvataja Marilyn Palla.
Suitsupääsupesa lasteaia väike koor õpib Taani printsessi tervituseks taani keeles laulma tuntud laulu «Bussirattad käivad ringi-ringi». Klaveril muusikaõpetaja Anu Kuuse, lastega koos laulab kasvataja Marilyn Palla. Foto: Peeter Langovits

Tallinncity kutsub lugejaid üles nimetama kommentaariumis oma lemmikuid - millised on lugejate meelest Tallinna parimad koolid ja lasteaiad, kes on parimad õpetajad?

Lillepaviljonis toimub homme pidulik vastuvõtt Tallinna haridusasutuste juhtidele, kus abilinnapea Mihhail Kõlvart ja haridusameti juhataja Andres Pajula annavad üle autasud teenekatele haridustöötajatele ning auhinnad konkursside võitjatele.

Tallinna Haridusameti aukirjad, tänukirjad ja meened antakse üle direktoritele, kes on andnud silmapaistva panuse Tallinna hariduselu arendamisse: Ene Annus (Rõõmutarekese Lasteaed), Tamara Gunner (Tallinna Lasteaed Kirsike), Erika Müristaja (Tallinna Kiikhobu Lasteaed), Ene Pedai (Tallinna Vanalinna Täiskasvanute Gümnaasium), Evi Rovgeiša (Tallinna Juhkentali Gümnaasium), Sirje Sepp (Tallinna 37. Keskkool), Svetlana Zelentsova (Tallinna Ranniku Gümnaasium) ja Merike Vaarandi (Lasnamäe Üldgümnaasium).

Rõõmutarekese Lasteaia direktor Ene Annus on pealinna lasteaedades töötanud juba 50 aastat, millest 36 direktorina. Selle ajaga on ta oma meeskonnaga loonud omanäolise ja kõrge mainega lasteaia. Kirsikese direktor Tamara Gunner on pealinna lasteaedades töötanud 40 aastat, sh viimased 33 aastat juhina, kujundades oma asutusest kaasaegse õpi- ja töökeskkonnaga lasteaia.

Traditsiooniliselt toimub õppeaasta pidulikul lõpetamisel haridustöötajate ja -asutuste konkursside võitjate autasustamine. Auhinnad saavad «Aasta hoolekogu 2014», «Sõbralik koolisöökla 2014», «Parim tervisemeeskond 2014», «Parim lõimumisprojekt 2014», «Innovaatiline tegu 2014» ja «Turvaline kool 2014» võitjad. Koole ja õpetajaid tunnustatakse ka eduka osalemise eest 2013/14. õa olümpiaadidel ning koolispordi võistlustel.

Auhinnatseremoonia päädib konkurssidest kaalukaima, «Tallinna haridusasutuste kvaliteediauhind 2014» (sh «Hea õpetaja», «Hea õpikeskkonnaga kool/lasteaed» ja «Hästi juhitud kool») võitjate tunnustamisega.

Vastuvõtul tänatakse ka koostööpartnereid Saksamaalt, kes on andnud panuse Tallinna õpilaste arendamisele kahel viimasel õppeaastal: Lisa Kriebitzsch (matemaatika ja ajalugu), dr Katharina Städtler (saksa, prantsuse ja hispaania keel) ja Michael Harder (bioloogia ja keemia). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles