Viru keskuses avas uksed AJ/Armani Jeans esinduskauplus

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru keskuse esimesel korrusel avas uksed Itaalia vabaajarõivaste brändi  AJ|Armani Jeansi esinduskauplus
Viru keskuse esimesel korrusel avas uksed Itaalia vabaajarõivaste brändi AJ|Armani Jeansi esinduskauplus Foto: Viru Keskus

Viru keskuse esimesel korrusel avas uksed Itaalia vabaajarõivaste brändi  AJ|Armani Jeansi esinduskauplus, mis on ainus AJ|Armani Jeansi monobrändikauplus Eestis.

Viru keskuse AJ|Armani Jeans pakub laia valikut nii klassikalisi kui ka trendikaid teksamudeleid naistele ja meestele, samuti vabaajarõivaid. Kauplusesse jõudnud kollektsioon pakub suurt arvu erinevaid teksamudeleid, mis varieeruvad nii stiili, istuvuse kui ka kuluvusastme poolest.

1981. aastal Itaalia moelooja Giorgio Armani loodud Armani Jeansi kaubamärk kuulub maailma juhtivaima luksuskaupade gruppi Giorgio Armani gruppi. Armani Jeansi kaubamärk on saadaval 45 riigis üle maailma eraldiseisvates Armani Jeans butiikides, Emporio Armani butiikides, multibrändkauplustes ning mitmetes rahvusvaheliselt tuntud kaubanduskeskustes.

Käesoleval aastal toimuvad Viru keskuses mitmed kaupluste koosluste uuendamised. Uute brändidena Tallinna kaubandusmaastikult leiab keskusest Massimo Dutti, River Islandi, Dune Londoni, Aldo, Pedro del Hierro ning Brooks Brothersi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles