Piletimäng: võida piletid Andrea Bocelli kontserdile!

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrea Bocelli
Andrea Bocelli Foto: SCANPIX

Tallinna Lauluväljakul 28. juunil toimuva festivali Tallinn Star Weekend teise päeva tähtsaimaks muusikasündmuseks on maailmakuulsa itaalia tenori Andrea Bocelli kontsert. Tallinncity saadab piletimängu võitjad koos kaaslasega kontserdile!

Kontserdil kuuleb publik maestro Bocellit esitamas klassikalisi aariaid maailma kuulsaimatest ooperitest. Kuulata saab ka lugusid tema viimaselt albumilt, «Love in Portofino» ning on võimalus, et tuleb ka lisaks paar üllatust. Koos kuulsa tenoriga astub duetis lavale ka Eesti lauljatar Tanja Mihhailova.

Piletimängus osalemiseks:

Mine Tallinncity Facebooki lehele ja hakka meie fänniks.

Leia postitus teemal: Piletimäng: võida piletid Andrea Bocelli kontserdile! Jaga ja vajuta «like» ning kirjuta postituse alla oma kontakt (meiliaadress).

Nii oledki osalenud piletimängus. Tallinncity loosib välja võitjad, kes saavad koos kaaslasega minna Andrea Bocelli esinemist nautima.

Võitjad tehakse teatavaks järgmisel nädalal Facebookis ning nendega võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles