Tanja Mihhailova duetist Andrea Bocelliga: see saab olema mu elu ägedaim kontsert!

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singer Tanja representing Estonia performs the song 'Amazing',  during the first semifinal of the Eurovision Song Contest in the B&W Halls in Copenhagen, Denmark, Tuesday, May 6, 2014. (AP Photo/Frank Augstein) / TT / kod 436
Singer Tanja representing Estonia performs the song 'Amazing', during the first semifinal of the Eurovision Song Contest in the B&W Halls in Copenhagen, Denmark, Tuesday, May 6, 2014. (AP Photo/Frank Augstein) / TT / kod 436 Foto: FRANK AUGSTEIN/AP

Kuulsa laulja Andrea Bocelli duetipartneriks Tallinn Star Weekendi raames toimuval kontserdil on Tanja Mihhailova. Lauljatar ootab oma sõnul esinemist väga. «Tal on suurepärane hääl ja karisma. See saab olema ilmselt mu  elu kõige ägedam esinemine,» kommenteeris lauljatar.

«Oleme teinud kontserdi promootoriga head koostööd eelmise aasta festivalist saadik. Andrea Bocelli management aktsepteeris Eesti Muusikaagentuuri poolt välja pakutud orkestri ja koori lahenduse eelolevaks kontserdiks, misjärel hr. Bocelli management palus meil välja pakkuda ka kohalik naispoplaulja,» selgitas valiku protseduurilist külge Rauno Tagel Eesti Muusikaagentuurist.  «Nägime kohe, et Andrea Bocelli kõrvale sobiks hästi Tanja Mihhailova.»

Läbirääkimiste protsess oli Tageli sõnul pingeline - seoses Tanja eemalolekuga Eestist aprillis ja osalemisega Eurovisioonil maikuus, jäi ettevalmistuste tegemiseks piiratud aeg. «Andrea Bocellil on tavaks isiklikult aktsepteerida külalisartiste ning selleks oli vaja Tanjal sisse laulda demod. Pärast Eurovisiooni, 14.mail saime kõik demod saadetud ja juba 15.mail saime positiivse vastuse. Seega avaneb meie Tanjal suurepärane võimalus esineda koos maailma ühe suurima tenoriga. Tegime Eesti Muusikaagentuuri poolt maksimumi kohalike artistide ja muusikute heaks ning usun, et kontsert Tallinna Lauluväljakul 28.juunil saab olema tõeliselt nauditav elamus Eesti kultuurisuves,» rääkis Tagel.

Tallinna Lauluväljakul 28. juunil toimuva festivali Tallinn Star Weekend teise päeva tähtsaimaks muusikasündmuseks on maailmakuulsa itaalia tenori Andrea Bocelli kontsert.  Kontserdil kuuleb publik maestro Bocellit esitamas klassikalisi aariaid maailma kuulsaimatest ooperitest. Kuulata saab ka lugusid tema viimaselt albumilt, «Love in Portofino» ning on võimalus, et tuleb ka lisaks paar üllatust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles