Ooper raekojas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OOPER RAEKOJAS
15. juulil 2014 kell 19.00 Tallinna raekojas


Esinevad:

Luc Robert (tenor, Kanada) ja Kadri Kipper (sopran, Rahvusooper Estonia), klaveril Tarmo Eespere (Rahvusooper Estonia). Kavas katkendid Donizetti, Verdi, Puccini, Cilea ja Tosti loomingust.




OOPER RAEKOJAS
18. juulil 2014 kell 19.00 Tallinna raekojas


Esinevad:

Kataržyna Mackiewicž (sopran, Poola) ja Rauno Elp (bariton, Rahvusooper Estonia),klaveril Jaanika Rand- Sirp (Rahvusooper Estonia). Kavas katendid Bizet’, Puccini, Verdi, Lehári, Kálmáni ja Johann Straussi loomingust.




OOPER RAEKOJAS
22. juulil 2014 kell 19.00 Tallinna raekojas

Esinevad:

Angela Papale (sopran, Itaalia), klaveril Fabio Marra (Itaalia). Kavas katendid Verdi, Puccini, Mascagni, Martucci ja Tosti loomingust.



OOPER RAEKOJAS
25. juulil 2014 kell 19.00 Tallinna raekojas


Esinevad:

Joanna Freszel (sopran, Poola) ja Oliver Kuusik (tenor, Rahvusooper Estonia),klaveril Tarmo Eespere (Rahvusooper Estonia). Kavas katendid Mozarti, Gounod’, Verdi, Britteni ja René Eespere loomingust.




OOPER RAEKOJAS
29. juulil 2014 kell 19.00 Tallinna raekojas

Esinevad:

Iveta Jiřiková (sopran, Tšehhi) ja Filip Bandžak (bariton, Tšehhi). Klaveril Maria Bachmann (Eesti). Kavas katendid Mozarti, Rossini, Gounod’, Massenet’ ja Tšaikovski loomingust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles