Savisaar: esmakordselt saavad kõik minu poolt hääletada

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar käis eelvalimas linnavalitsuse teenindussaalis asuvas valimisjaoskonnas.
Edgar Savisaar käis eelvalimas linnavalitsuse teenindussaalis asuvas valimisjaoskonnas. Foto: Raepress

Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar ütles Tallinna TV saates «Linnapea tund», et praegustel Europarlamendi valimistel on kogu Eestis võimalik hääletada tema poolt.


«Esimest korda on võimalik anda hääl Edgari poolt kogu Eestis, igas valimisjaoskonnas. Seni on olnud sageli niisuguseid juhtumeid, et kümneid hääli läheb kaotsi ainuüksi sellepärast, et inimesed on püüdnud minu poolt hääletada ka seal, kus see võimalik pole olnud. Seekord on see võimalik,» ütles Savisaar.

«Ükski hääl ei lähe kaotsi. Kõigi hääl, kes hääletavad minu poolt, läheb kirja just nii, nagu on sedelile kirjutatud,» kinnitas ta. Ühtlasi manitses Savisaar kõiki Keskerakonna toetajaid kindlasti valima minema.

«Ma olen tähele pannud, et räägitakse, et Keskerakond on juba need valimised võitnud ja küsimus on ainult selles, et kas saab kaks või kolm kohta. Ärge niisuguseid jutte tõsiselt võtke. See on bluff, seda räägitakse valimiste eel alati selleks, et Keskerakonna valijad ei tuleks valimistele, vaid mõtleksid, et see võit on nagunii käes, ma lähen parem oma kapsamaad harima või kuhugi mujale. Igal juhul on vaja välja tulla. Enne, kui valimispunktid suletakse, ei saa öelda, et see või teine on võitnud. Räägime sellest siis, kui valimised läbi on,» lausus Keskerakonna esimees.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles