Offspring loodab Tallinna pungiskeenega tutvust teha

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Offspring
Offspring Foto: Bändi kodulehekülg

Tallin Star Weekendi raames 27. juunil Eestimaa pealinna väisav pungilegend Offspring loodab kitarrist Kevin John Wassermani aka Noodlesi sõnul pealinna pungiskeenega lähemalt tutvust sobitada. Tallinncity uuris, kui palju mehed meist teavad ja mida siin mängida plaanivad.

Kui palju Offspring aja jooksul muutunud on?

Noodles: Tahaks öelda küll, et oleme nüüd targemad ja ilusamad, aga õigem oleks vist öelda, et meist on saanud paremad muusikud. Kuid ma ei arva, et me oleksime palju muutunud. Armastame ikka seda muusikat, mis meid kunagi bänditegemiste juurde viis ja meile meeldib seda tänaseni koos mängida. Oleme alati olnud muusikalises mõttes eksperimenteerijad. Mäletan, kui salvestasime lugu «Dirty Magic» ja paljud sõbrad arvasid, et oleme peast segi läinud – aeglane lugu, ilusa kitarrisoologa, nii erinev sellest mida pungi all mõisteti. Aga meile see õudselt meeldis! Nii et igal plaadil on vähemalt üks «teistmoodi», ent ometi meie lugu. Väga cool, ma usun, et fännid tunnevad sellest samuti rõõmu kui meie.

Kuidas on teie publik muutunud?

Noodles:  Kui alustasime, koosnes meie publik peamiselt punkroki autajatest – naljaga pooleks öeldes võiks öelda, et enne 1994 oli punkrokk peamiselt paharettide, kriminaalide ja teisitimõtlejate muss. Möödunud sajandi 90-ndatel lisandus publikusse ka muud rahvast, näiteks surfareid jt. Pärast albumi «Smash» pöörast edu lugesime publikunumbreid juba tuhandetes. Eks me püüa täna kõnetada kõiki – nii paharette kui ka tavalisi inimesi.

Mida praegu pungist arvate?

Noodles: Ega ma sellega preagu palju oma pead ei vaeva, rohkem mõlgutasin selle üle mõtteid noorest peast. Punk on nagu Buddha – püüdleme selle poole, aga päriselt selleni jõuda ei pruugi kunagi.

Palju teate te Eestist ja Tallinnast?
Noodles: Ükskord, kui mul oli vaba päev, hüppasin Helsingis laevale ja sõitsin päevaks Tallinna. Mäletan, et jalutasin mööda mingit platsi ja jõin ühes lossi moodi asjanduses õlut. Pungiskeenega ei saanud väga tutvust teha, loodan, et seekord õnnestub.

Mida võime Offspringi Tallinna kontserdilt oodata?
Noodles: «Smashi»  lugusid ikka kuuleb, aga ka teisi meie lugusid läbi aegade. Mind ennast huvitab väga Lordi šõu, paistab, et see tuleb vägev.

TALLINN STAR WEEKEND 2014

27. juuni kell 19 Tallinna lauluväljakul

Lordi, 2 Cellos, The Offspring

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles