Millised objektid saavad toetust Tallinna 20-miljonilisest lisaeelarvest?

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavalitsus.
Tallinna linnavalitsus. Foto: Toomas Huik

Tallinna linnavalitsus võttis vastu positiivse lisaeelarve kogumahus 19,5 miljonit eurot.

Tallinna linna registrijärgsete elanike kasv, keskmise palga tõus ning positiivsed majandustulemused ettevõtetel, milles on linnal osalus, on võimaldanud varem prognoositud eelarve üle vaadata ning koostada lisaeelarve, mille mahuks on 19,5 miljonit eurot.

Tallinna linnapea Edgar Savisaar ütles linnavalitsuse istungijärgsel pressikonverentsil, et suur osa rahast läheb investeeringuteks. «Mis selle arvelt siis muutub? Nimetaksin kõigepealt lasteaia õpetajate töötasu võrdväärseks muutmine koolide õpetajate omaga, Tallinna Filharmoonia orkestrantide töötasude tõstmiseks, arstide- ja õdede maja ehituseks Mustamäele, lõpetades Kultuurikatlaga,» loetles Savisaar.

Loetelu lõppu lisas linnapea ka sellised objektid nagu politsei pargi ümberehitamine, Lasnamäe sauna ehitus, Loomaaia keskkonnahariduse keskuse loomine, Veoolia prügila ost, Tondiraba spordikeskuse asutamine.

Savisaare sõnul seisab linnavalitsuses ees ka töötajate koondamine, millega võimaldatakse 7,5-8 protsenti palgatõusu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles