Savisaar: hääletasin südametunnistuse järgi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Mina hääletasin südametunnistuse järgi ja seda ma soovitan kõikidel inimestel teha,» ütles täna linnavalitsuse teenindussaalis asuvas valimisjaoskonnas valimas käinud Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar.


Vastuseks küsimusele, et miks ta eelvalimiste võimalust kasutab, vastas Savisaar, et niimoodi on lihtsam ja ühtlasi tahab ta oma eeskujuga inimesi innustada.

«Esiteks saan hääletada linnavalitsuse majas, nii on lihtsam. Aga teiseks ma tahtsin inimesi innustada, et nendel valimistel on oma tähendus ja et igaüks, kes täidab oma kodanikukohust ja nendest valimistest osa võtab, annab sellega oma panuse tallinlaste, Eesti ja üldse Euroopa heaks,» lausus Savisaar.

«Tulge kindlasti valima, hea, kui teete seda Keskerakonna kasuks, veel parem kui valite Savisaare poolt,» soovitas linnapea.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles