Laupäeval toimub Paul Kerese tänava maleturniir

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Male.
Male. Foto: Dmitri Kotjuh

Laupäeval, 24. mail kell 11 algab Nõmmel Kerese tänava ja Lootuse puiestee nurgal asuvas pargis Paul Kerese tänava maleturniir.


Vabaõhuturniir on üks Nõmme Kevade üritustest. Turniiri korraldaja Jüri Ratase sõnul tuli mõte võistlus just seal teha ajaloost, sest 21. septembril 1988. aastal toimus samas kohas simultaanturniir Paul Kerese mälestuseks, kus üheks simultaani andjaks oli suurmeister Lembit Oll.

«Kolm aastat tagasi toimus üle 20aastase vaheaja järel taas Paul Kerese tänava maleturniir, millest võttis osa 24 maletajat. 2012. aastal oli osalejaid juba 59 ja eelmisel aastal 83. Arvestust on peetud igal aastal nii laste kui ka täiskasvanute üle. Igal aastal on tehtud ka sissejuhatav sõnavõtt Paul Kerese teemal,» rääkis Ratas.

Turniirist on oodatud osa võtma emad ja isad koos peredega. Registreerimine on vajalik ja see kestab kuni 22. maini. Registreerimiseks tuleb saata e-kiri aadressile jyri.ratas@riigikogu.ee ja panna kirja, millises vanusklassis soovitakse mängida.

Tänavu 23.-25. maini toimuva Nõmme Kevade üritused on tasuta, programmiga saab tutvuda Tallinna veebilehel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles