Pirital avatakse sel laupäeval rannahooaeg

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed nautimas esimest sooja kevadilma Pirita rannas.
Inimesed nautimas esimest sooja kevadilma Pirita rannas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pirita rannas avatakse laupäeval, 24. mail rannahooaeg. Heisatakse rahvusvaheline ökomärgis Sinilipp ning saab nautida ansambli Jäääär tasuta kontserti Pirita jöeäärsetel tribüünidel.

Pirita linnaosa vanem Tõnis Mölder sõnas, et sel aastal panustas Tallinn täiendavalt ranna hooldusesse ja arengusse ning seda ka Sinilipuga tunnustati. «See, et üle aastate on Eestis võimalik puhata Sinilipu rannas on lisarõõmuks puhkajatele ning kiituseks asjaosalistele,» sõnas Mölder. Sinilipu taotlemise võimalust ei olnud Eestis ligi 10 aastat.

Sinilipp heisatakse Pirita surfiklubi kõrval rannaliival ning kontsert toimub sealsamas lähedal asuvatel jõeäärsetel tribüünidel. Rannahooja avamisel osalevad Tallinna linnapea Edgar Savisaar, abilinnapea Arvo Sarapuu ning linnaosa vanem Tõnis Mölder. Kontsert ning parkimine rannahooaja avamisel on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles