Evelyn Sepa asemel asub Kultuurikatla etteotsa Väino Sarnet

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pooleliolev Kultuurikatel.
Pooleliolev Kultuurikatel. Foto: Martin Ilustrumm

Sihtasutuse Tallinna Kultuurikatel nõukogu valis juhatuse uueks liikmeks Väino Sarneti, kes asub ametisse 30. mail, mil lõpevad seni Kultuurikatla tegevust juhtinud, aprilli keskpaigas Keskerakonnast välja astunud Evelyn Sepa volitused.

Väino Sarnet on lõpetanud Tartu Ülikooli tööstuspsühholoogia eriala ja Eesti Põllumajanduse Akadeemia agronoomia eriala. Ta on töötanud teadurina taimebioloogia alal Eesti Maaviljeluse Instituudis, Lääne-Virumaa abimaavanemana, Erastamisagentuuri peadirektorina, riigikantselei avaliku halduse büroo juhatajana, majandusministeeriumi riigihangete keskuse direktorina, Sillamäe soojuselektrijaama juhatajana ja eksperdina Tallinna linnakantselei sisekontrolöri teenistuses, teatas Raepress.

Sihtasutuse nõukogu kuulutas kevadel välja avaliku konkursi juhatuse liikme ametikohale. Senise juhatuse liikme Evelyn Sepa volitused lõpevad mai lõpus.

Vastavalt SA Tallinna Kultuurikatel põhikirjale määrab juhatuse liikmed ning kutsub tagasi nõukogu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles