Rongi alla jäänud mees kandis õnnetuse hetkel tõenäoliselt kõrvaklappe

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas Laagri raudteejaamas jäi täna hommikul jalakäijate ülekäigukohas Tallinn-Paldiski reisirongi alla jalgrattaga raudteed ületanud noormees.
Tallinnas Laagri raudteejaamas jäi täna hommikul jalakäijate ülekäigukohas Tallinn-Paldiski reisirongi alla jalgrattaga raudteed ületanud noormees. Foto: Martin Ilustrumm

Täna hommikul Tallinnas Laagri raudteejaamas jalakäijate ülekäigukohas rongi alla jäänud mees kandis õnnetuse juhtumise hetkel tõenäoliselt kõrvaklappe.

Täna kella 7.45 ajal jäi Tallinnas Laagri raudteejaamas jalakäijate ülekäigukohas Tallinn-Paldiski reisirongi alla jalgrattaga raudteed ületanud 39-aastane mees. Kiirabi viis raskes seisundis mehe haiglasse, teatas politsei- ja piirivalveamet hommikul.

Põhja ringkonnaprokuratuuri nõunik Arno Põder sõnas Postimehele, et politsei on õnnetuse uurimiseks alustanud kriminaalmenetlust. Praeguseks on tema sõnul teada, et jalgrattur sõitis rongile ette.

«Sündmuskohal tuvastatu alusel on tõenäoline, et jalgrattur kandis liiklusõnnetuse ajal kõrvaklappe,» lisas ta.

Õnnetuse täpsemad asjaolud selgitab edasine menetlus.

Parandatud kell 17.03: Põhja prefektuur täpsustas, et õnnetusse sattus 39-aastane mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles