Tallinlasi ootavad ees soojakatkestused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soojatorustik.Foto on illustreeriv.
Soojatorustik.Foto on illustreeriv. Foto: Arvet Mägi

Ajavahemikul 28. juunist kuni 3. juulini teeb AS Tallinna Küte Mustamäel Pirni tänaval asuva soojuskambri rekonstrueerimistöid. Seoses sellega esineb kuni viiepäevaseid soojuskatkestusi Pelguranna, Pelgulinna, Karjamaa ja Sitsi piirkonnas ning Kirsi-, Kuldnoka-, Sõstra-, Pirni- ja Rõika tänaval.

Tegu on ettevalmistavate töödega, mis on vajalikud Mustamäe ja kesklinna soojusvõrkude ühendamiseks. See aitab omakorda parandada Tallinna soojusvarustuse töökindlust. Tallinna Küte vabandab tööde tegemisega seotud ebamugavuste pärast ja loodab inimeste mõistvale suhtumisele.

Kuna tööde mõjupiirkonda jäävad ka Tallinna Pelgulinna sünnitusmaja ja Lääne-Tallinna keskhaigla, paigaldab Tallinna Küte kaks teisaldatavat ja kergel kütteõlil töötavat konteinerkatlamaja. Haiglate tarbeks paigaldatud katlamajad võimaldavad tagada ka osadele nende läheduses asuvatele tarbijatele soojusvarustuse jätkumise.

Lisainfot antud töödega seotud soojuskatkestuste kohta on jooksvalt võimalik leida Tallinna Kütte koduleheküljelt aadressil www.soojus.ee, samuti Tallinna linna koduleheküljel operatiivinfo alt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles