Viru Keskuses avati Eesti esimene Massimo Dutti kauplus

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Massimo Dutti pood Moskvas. Pilt on illustreeriv.
Massimo Dutti pood Moskvas. Pilt on illustreeriv. Foto: Krasnova Alexandra/ITAR-TASS

Viru Keskuse teisel korrusel avas uksed Eesti esimene Massimo Dutti kauplus. Enam kui 400 ruutmeetrisel pinnal asuv Hispaania päritolu bränd on nende uusima kontseptsiooni järgi valminud elegantse ja hubase sisekujunduse ja mitmekülgse tootevalikuga pood.

Massimo Dutti on kvaliteetseid moerõivaid ja aksessuaare pakkuv moebränd, kelle tootevalik on suunatud linlikke eluviise harrastavatele iseseisvatele ja intelligentsetele meestele ning naistele. Bränd kuulub Inditex gruppi ning on esindatud tänaseks 63 riigis kokku 665 Massimo Dutti kauplusega.

Eestis esindab Massimo Dutti kaubamärki Apranga Grupp, mille opereerida on Baltimaades kokku 157 erinevat kauplust: 96 Leedus, 44 Lätis ja 17 Eestis. «Viru Keskus on Massimo Dutti kaupluse avamiseks Tallinnas ideaalne koht. Lisaks äsjaavatud kauplusele avab Apranga Grupp Viru Keskuses järgmise nädala lõpus AJ Armani Jeans poe ning juunikuus jalatsipoe Aldo,» kommenteeris Apranga Grupi peadirektor Rimantas Perveneckas.

«Massimo Dutti kaupluse avamist oleme planeerinud pikka aega ning meie kliendid on vähemalt sama kaua oodanud selle brändi tulekut Eestisse. Äsjaavatud kauplus on kvaliteetse siselahenduse ja tootevalikuga ning täiendab Viru Keskuse uut kaupluste kooslust parimal kujul,» lisas Viru Keskuse juhatuse liige Ants Vasar.

Käesoleval aastal toimuvad Viru Keskuses mitmed kaupluste koosluste uuendamised. Uute brändidena Tallinna kaubandusmaastikult leiab Viru Keskusest Massimo Dutti, River Islandi, Dune Londoni, Aldo, Pedro del Hierro ning Brooks Brothersi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles