Palju õnne argipäevaks / Счастливых будней

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palju õnne argipäevaks!
J. Tätte

Komöödia, drama
Väike saal


“Palju õnne argipäevaks!” on teravmeelne situatsioonikomöödia. Kõik saab alguse sellest, et naine teatab mehele oma uuest armastusest ja teeb ettepaneku jätkata abielu kolmekesi… Kas see ülesanne on ka jõukohane? Komöödia ja drama, väljamõeldis ja tõsielu unistused ja tegelikkus on lavastuses “Palju õnne argipäevaks!” tihedalt läbi põimunud.



Jaan Tätte on Eesti üks populaarsemaid ja edukamaid näitekirjanikke. Tema näidendite etendused saavad vaimustunud vastuvõtu osaliseks Baltikumis ja Venemaal, Saksamaal, Rootsis. "Palju õnne argipäevaks! on Jaan Tätte kolmas näitemäng, mis pälvis Eesti Näitemänguagentuuri 2001. aasta näidendivõistlusel II preemia.



Lavastaja:

R. Baskin 



Kunstnik:

A. Lumiste


Eesti keelest tõlkinud:

B. Tuhh



Osades:

L. Savankova, A. Ivaškevitš, L. Agapova ja O. Rogatšov.



Etenduse kestus 2 tundi 20 minutit vaheajaga



Hind 13€



Цена билета: 8, 10, 15 евро(в зависимости от расположения в зале). Скидка на места в ложу не распространяется.



Льготные билеты: для владельцев карточки "Друг театра" (cкидка при покупке двух билетов на один спектакль), пенсионеров, учеников, владельцев каточек ISIC / ITIC, людей с ограниченными возможностями вместе с сопровождающим. Льготные билеты можно приобрести только в кассе Русского театра



Пожалуйста, для получения скидки предоставьте документ, удостоверяющий личность.



Если вы желаете получить карту «Друга театра», пожалуйста, свяжитесь с нами: kassa@veneteater.ee; +372 6114911

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles