Fotod: Tallinna Hiltoni luksushotell sai nurgakivi

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna asetati Tallinnas Kreutzwaldi tänaval nurgakivi luksusliku Hiltoni hotelli hoonele, mis peaks valmima 2015. aasta lõpus.


13korruselisele hotelli- ja meelelahutuskompleksile panid tänasel Tallinna päeval nurgakivi Olympic Entertainment Groupi nõukogu esimees Armin Karu, Tallinna linnapea Edgar Savisaar, Ameerika Ühendriikide suursaadik Jeffrey D. Levine, Hilton Worldwide’i regioonijuht Tim Ettelt ja ehituse peatöövõtja Merko Ehituse nõukogu esimees Toomas Annus.
Armin Karu sõnul sai Tallinnasse regiooni kaasaegseima hotelli- ja kasiinokompleksi rajamise otsus tehtud aasta tagasi. «See on projekt, mida olen piltlikult nimetanud ka Olympicu uue arenguhüppe nurgakiviks ja nüüd sai see piltlik nurgakivi endale juba ka reaalse nurgakivi,» lisas Karu.
Olympic Entertainment Groupi poolt rajatava luksushotelli operaatoriks saab Hilton Worldwide. Ligikaudu 36 miljonit eurot maksva kompleksi ehituse peatöövõtjaks on Merko Ehitus Eesti. Arhitekt Meelis Pressi poolt projekteeritud 13-korruselise hoone neljal alumisel korrusel hakkavad paiknevad hotelli vestibüül, regiooni esinduskasiino, konverentsikeskus, SPA ja restoran ning hoone kõrgemas osas hakkavad asuma majutuskorrused.
Nurgakivi panekul tekkis moment, kus Savisaar pidi sissemüüritavasse hülssi panema tänase Postimehe numbri. «Postimees… Kas mõnda muud lehte ei ole?» küsis linnapea hapu näoga. Karu ütles selle peale, et oles teadnud, oles varunud linnavalitsuse ajalehe Pealinn. Savisaar möönis, et see oleks talle rohkem meeldinud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles