Fotod: Nokiast sai Nordea

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Varem Nokia kontserdimajana tuntud Eesti moodsaim kontserdisaal kannab nüüdsest Nordea kontserdimaja nime.

Nordea Pank Eesti juht Andreas Laane, kontserdimaja nõukogu esimees Peeter Rebane ja tegevjuht Aivar Sirelpuu allkirjastasid vastavasisulise koostööleppe ning hoone fassaadile paigaldati uued Nordea kontserdimaja logod.

Kontserdimaja juhi Aivar Sirelpuu sõnul sai senise nimesponsoriga sõlmitud leping läbi ja Nordea kui suur kultuurivaldkonna toetaja oli uueks koostööpartneriks üsna loomulik valik.  Ta kinnitas, et uuele nimele üleminek ei too kaasa muudatusi kontserdimaja struktuuris ega programmis.

«Andes oma nime Eesti parimale kontserdimajale, saame justkui ühe vägeva majaka, mis meie väärtusi ja tõekspidamisi kultuuri toetamisel esindab ja kõigile meelde tuletab,» ütles Nordea panga juht Andreas Laane.

Nüüdsest Nordea Kontserdimaja nime kandva esindusliku kontserdisaali neljal tasandil on kokku 1829 istekohta, kaasaegseim valgus-, video- ja helitehnika, mis võimaldab korraldada paljusid eritüübilisi üritusi pop-kontsertidest ning ooperi- ja teatrietendustest kuni messide ja rahvusvaheliste konverentsideni. Kontserdimajas toimub aastas keskmiselt üle 200 ürituse, mida külastab enam kui 200 000 inimest.

2013. aastal maailma juhtiva pangandus- ja rahandusajakiri The Banker poolt parimaks pangaks Eestis tunnistatud Nordea on pikka aega pühendunult ja süvenenult kultuurimaastiku toetamisega tegelenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles