LUGEJAMÄNG: tee endast Tallinnas kleidiga pilt ja võida uus kleit!

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mood linnas - Andrea (19) tõestab, et  moeka linnapreili jalgrattasõidu-outfit on kaunis lilleline kleit
Mood linnas - Andrea (19) tõestab, et moeka linnapreili jalgrattasõidu-outfit on kaunis lilleline kleit Foto: Karli Saul/SCANPIX

Kevadpäike paistab ja nädalalõpu ilmateade lubab suisa suviseid soojakraade. Aeg kraamida kapist välja suvekleit või otsida pildialbumist möödundsuvine kleidiga tehtud pilt - Tallinncity ootab sel nädalal kõiki neid toredaid fotosid suurele fotokonkursile, mille peaauhinnaks on uus värvirõõmus suvekleit.

Ükskõik, kas pilt on tehtud linnatänaval, mõnel suveüritusel või muidu vahval peol, saatke see konkursile! Fotosid ootame Tallinncity toimetuse aadressil toimetus@tallinncity.ee.

Võitja saab valida endale omal soovil kleidi Mosaic Fashion Fare kleidivalikust. Lisaks kingime pildisaatjaile Dove'i «Invisible Dry 100 colours» deodorante, mis on välja töötatud spetsiaalselt selliselt, et värvilised riided ei määrduks ega pleegiks. Kõik pildid leiavad koha ka Tallinncity suures galeriis!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles