Savisaar: meil on Eesti majanduse päästmiseks plaan olemas

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar Eesti olümpiakoondise jopes.
Edgar Savisaar Eesti olümpiakoondise jopes. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar rõhutab, et Eesti majanduslangusest päästmiseks on vaja plaani, mis erineb oluliselt praegusest riigijuhtimisest.


«Jutt sellest, kuidas soe talv on vähendanud energiatarbimist ja rahval on rohkem raha kätte jäänud ning seetõttu on Eesti majandus languses, on lapsejutt. Juba on esimesed analüütikud julgenud välja pakkuda, et meie riiki tabanud majanduslangus võib kesta terve aasta, ning nentinud, et jääme kogu Euroopale oluliselt alla,» rääkis Savisaar.

Keskerakonna esimees rõhutas, et praeguse teadmiste ja oskusteta ajutise valitsuse tegevus ei anna lootust majanduslanguse kiirele lahendusele. «Eesti ujub oma maksusüsteemiga ja suhtumisega ettevõtjatesse Euroopas kangelaslikult vastuvoolu.»

«See kui Reformierakond vahetas IRLi sotside vastu ei tähenda poliitika muutust – see on sama, mis vahetada autol kokku jooksnud mootori asemel lõhnakuuske. Ja juba lähipäevadel esitame me tegevused, mille kiire elluviimine on hädatarvilik,» lisas Keskerakonna esimees.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles